WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.12.11. 16:21 WiFifalu

Aryaloka

Címkék: oktatás india workshop tábor felzárkózás aryaloka

Valahol Indiában már 2000-ben elkezdtek gondolkodni a digitális felzárkózás lehetőségein.
A 2000-ben, az indiai Nagpurban alapított  Aryaloka Computer Education célja, hogy olyan informatikai tudáshoz juttasson embereket, aminek segítségével könnyebben boldogulnak, megnőnek elhelyezkedési esélyeik.

Az Aryaloka tapasztalatai a nagy földrajzi távolság ellenére is igen jól hasznosíthatók a Wifi Falu propram résztvevői számára is. Az elmúlt ébvekben kialakult jó kapcoslat eredményeként Aryaketu, az Aryaloka vezetője az elmúlt nyáron részt vett és műhelyfoglalkozásokat tartott a Wifi Falu táborában.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása