WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.12.16. 09:55 WiFifalu

Megállj a szegénységnek

Címkék: kampány szegénység adományozás mikrohitel grameen

A mikrohitelezés, az új technológiák és az innováció összekapcsolásával jelentős eredméyneket elérő Grameen Foundation decemebr 15-én indította el StopPovertyNow.org kezdeményezését. Az új kamány lehetővé teszi, hogy az emberek kis 10 dollárnyi adománnyal is harcolhassanak a szegénység ellen.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az adományozó kiválaszthatják a fenti fotó - a mikohitelezési program egyik résztvevőjét ábrázolja - valamelyik szürke kockáját és adományával kiszínezheti azt. (A telejs kép 10.000 kockából áll.) Az adomány mellett valamenniy kockához üzenet (szöveg, kép) fűzhető, ezt az üzenetet az adományozó megoszthatja barátaival, ismerőseivel.

A Grameen Foundation kampánya jó példa arra, hogyan lehet egyszerű eszközökkel, olcsón személyessé tenni a szegény vállalkozók támogatását.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása