WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.01.23. 13:21 WiFifalu

Vezeték nélküli világjobbítás

Címkék: pályázat vodafone vezeték nélküli

600.000 dolláron osztoznak annak a pályázatnak a nyertesei, amit a Vodafone alapítványa, a Vodafone Americas Foundation írt ki. cég írt ki. A Wireless Innovation Project célja, hogy olyan, a vezeték nélküli technikán alapuló új megoldásokat kutasson fel, amik alkalmasak a világ előremozdítására. A pályázati kiírás kiemeli, hogy olyan pályamunkákat várnak, amik a legfonmtosabb globális kihívásokra - gazdaság, oktatás, egészségügy, környezet - kínálnak valamilyen megoldást.

Az áprilisban kihirdetett első 3 helyezett 300.000 - 200.000 - 100.000 dolláros díjat kap.
A páláyzatok beadásának határideje február 2-án jár le.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása