WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.02.02. 11:09 WiFifalu

I-Work - A távmunkáért munkálkodnak

Címkék: tanácsadás internet távmunka i work

Magyarországon ugyan időről időre felbukkannak úgynevezett távmunka ösztönző programok, de a munkahelytől független, vagy otthoni munkavégzés gyakorlata sehogy sem terjed. Sokan, sokféleképpen próbálták már megmagyarázni ennek okát. Az biztos, hogy a munkavégzéshez szükséges internethozzáférés hiányára egyre kevésbé lehet hivatkozni.

A 2008-ban létrehozott I-Work Internetes Munkavégzést Támogató Közhasznú Alapítvány célja, hogy összefogja azokat, akik tenni szeretnlnek az internetes távmunka terjedéséért. Tanácsadó, nevelő, tájékoztató feladatot látnak el, követésre alkalmas jó példákat kívánnak bemutatni és felhvják a figyelmet azokra a szélhámosokra is, akik komolytalan. felelőtlen, vagy akár rossz útra csábító ígéretekkel bombázzák az interneten a gyanútlan munkakersőket.

Az I-Work még az út elején áll. Reméljük, később sem fogy el a lendület!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása