WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.08.06. 14:36 WiFifalu

Ajándékrizs

Címkék: gazdaság adomány jótékonykodás freerice fejlődő országok

Korábban a szegények, rászorulók segítésének többféle módjával találkoztunk már. Most egy olyan programot szeretnénk bemutatni, aminek segítségével játszva segíthetünk éhező embereken.

A FreeRiceonline játék, ahol találós kérdésekre kell válaszolni. Minden helyes válaszért 10 szem rízst küldhetsz éhező embereknek. A FreeRice az ENSZ élelmezési programján (WFP) a leginkább rászorulóknak küldi az összegyűlt adományokat.

A kérdések nem könnyűk (még akkor sem, ha elég jól tudsz angolul), egy maréknyi rízsért keményen meg kell dolgozni. Ennek ellenére a FreeRice már sok-sok zsák rízst juttatott el a legszegényebb országokba.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása