WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.08.10. 16:56 WiFifalu

Címkék: adomány vidék alapítvány felzárkózás

"Eszter és kollégái, mert már vannak azok is, járják az asszonyokat, háztartási könyv vezetésére, kertművelésre, aprójószág tartására agitálják, nevelik, tanítják őket. Emellett persze ruhát, könyvet, segélyt adnak. De nem osztanak. Mindenért fizetni kell. Munkával, kicsi pénzzel, de valamivel okvetlenül."

Nem osztanak, hanem adnak. Bächer Iván Bódvalenkén készült riportja szólhatni akár valamelyik csereháti, vagy baranyai Wifi Faluról is.

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása