WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.08.13. 21:24 WiFifalu

Hvg.hu - Bloggerunió - Civilek

Címkék: számítógép adomány alapítvány hvg.hu bloggerunió

Ahogy más "tehetős" cégek, úgy a hvg.hu is lecserélni időnként számítógépeit. A régi gépek talán nem a legújabb modellek, de a szerkesztőségnél kevésbé kritikus közegben továbbra is kiválóan használhatók.

A hvg.hu idén a Bloggerunió segítségét kérte, hogy kiválasszák azokat a civil szervezeteket, amelyeknek a használt gépeket ajándékozzák. A több mint 100 blogot tömörítő Bloggerunió saját tagjai és szimpatizánsai között szervezett szavazással három civil szervezetet választott ki: A Mint a többi ember Alapítványt, a Látó-Tér Alapítványt és a Fény Felé Alapítványt.

Korábban már a WiFi Falu is kapott cégektől "levetett", de kifogástalanul működő számítógépeket. (Új tulajdonosaik azóta is boldogan használják őket.) Ezért nem csak értékeljük a hvg.hu gesztusát, de szinte át is éljük a gépekhez jutott alapítványok örömét.

A hvg.hu részletesebben is beszámolaz akcióról. A cikket olvasva talán más cégeknek is megjön a kedve a hasonló adományozáshoz.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása