WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.02.20. 17:16 Kiricsi Gábor

Wifi falu a Wikipedián

Kezd felpörögni a Wifi falu program, a héten Hernádszentandrás bekötése zajlik, s várhatóan péntekre be is fejeződik. Hamarosan kisebb összeállítással jelentkezünk, amelyben bemutatjuk, hogyan jutnak el a leselejtezett, ám tökéletesen működő, s végeredményben korszerű számítógépek a viszonteladóhoz, majd onnan a háztartásokba. A Wifi falu leírása és céljai egyébként már a Wikipedián is olvashatók.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.