WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.03.11. 13:11 Kiricsi Gábor

Felzárkóztatás a Csereháton

Átfogó cikk jelent meg két hete a Magyar Narancs című hetilapban a Cserehátról. Mint írják, a 2007 és 2014 között a korábbinál több pénz juthat felzárkóztatásra Magyarország egyik legelmaradottabb térségében.

És mivel az uniós pénzeknek nem titkolt célja a társadalomfejlesztés, a romák és a nem romák közötti együttműködést mindenképp nyitottabbá kellene tenni. A cikket - amelyben a Wifi falu programról egyébként nem esik szó - teljes terjedelmében ezen a linken érhetjük el.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.