WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.05.01. 09:14 A szerk.

Május 31-ig még lehet pályázni

A Wifi falu programnak vannak még szabad kapacitásai, vagyis van még néhány pályázati hely, amely nem kelt el. Éppen ezért kitoltuk a pályázati határidőt május 31-re. Az új, módosított pályázati kiírás innen letölthető.

A határidőt előbb május 20-ra, utóbb május 31-ra változtattuk, de a félreértések elkerülése végett blogunkon már csak ez a - módosított - kiírás olvasható.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.