WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.12.12. 10:53 WiFifalu

Európai internethasználat

Címkék: kutatás internet európa felmérés digitális kultúra internethasználat

Idén hatodik alkalommal jelent meg a European Interactive Advertising Association európai internethasználatról szóló jelentése. A Mediascope Europe 2008 legfontosabb megállapításai közé tartozik, hogy a vizsgált 10 (fejlett) országban már a lakosság több, mint fele (55%) használja naponta az internetet.

A vizsgált országokban az internetezés már régen nem egyenlő a szórakozással (nálunk még mindig sokan hajlamosak "szörfözésként" emlegetni az internetezést), egyre több ember használja az internetet napi ügyei intézésére is.

Az internetes tevékenységek között a közösségi hálózatok használata a hagyományos listavezetők (levelezés, keresés) a harmadik helyre zárkózott fel.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.