WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.12.19. 13:14 WiFifalu

Vásárolj a változásokért!

Címkék: nonprofit szegénység fair trade fejlődő országok ggp

Vegyél kulcstartót Fokvárosból, babacipőt Areqipából, vagy írókészletet Malawiból!
Mindezt megteheted a Global Good Parters online boltjában.

A GGP nem egyzserűen egy e-bolt a sok közül. A fejlődő országokban szegénységben élő nőket és családjaikat kívánja segíteni azzal, hogy piacot talál egyszerű (és gyönyörű) kézműve munkáikhoz.

A GGP nonprofit szervezetként működik, haszna nincs a kereskedelmen, az árakból lescippentett 20 százaléko "adóból" támogatási programokat, iskolákat finanszíroz. (Talán említeni is felesleges, hogy a "fair trade" elveit szigorúan betartva működnek, az árak ennek elllenére nagyon barátságosak.)

A megvásárolt tárgyakat a GGP sajnos csak az Egyesült Államokon belül tudja kézbesíteni. Ennek ellenére érdemes böngészni a több földrész kínálatát összefogó "áruház" kínálatában, érdmes megismerkedni a gyakran művészi színvonalon dolgozó kézművesekkel.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.