WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.01.05. 15:13 WiFifalu

Változtasd meg a világot!

Címkék: civil változás ötletek kezdeményezés

A Change (változás) kifekezés újsületű népszerűségét ugyan Barack Obama választási kampányának köszönheti, de a változás igényének, lehetséges irányának megfogalmazására létrehozott nonprofit vállalkozás és honlap ennél jóbval régebbi.

A 2005-ben alapított Change.org röviden megfogalmazható lényege az, hogy nem felülről várják a problémák kijelölését és azok megoldását, hanem maguk fogalmazzák meg azokat és kapcsolnak hozzájuk megoldási javaslatokat.

A webhely talán legizgalmasabb része az Ötlettár, ahol a (szabadon) regisztrált tagok ötleteit a fehasználók szavazataikkal rangsorolják. A legtöbb szavazatot kapott ötleteket Obama munkatársainak is bemutatják.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.