WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.01.07. 11:56 WiFifalu

Internet utalványra

Címkék: internet utalvány mobil internet sodexo

A valamikor étkezési utalványokkal indult, majd újabb és újabb területe terjeszkedő Sodexo az elmúlt évben Sodexo Pass szolgáltatását kiterjesztette az internetre is. Ennek segítségével a munkaadók adó és járulékmentesen támogathatják dolgozóik intenrethasználatát.

A napokban a Vodafone bejelentette, hogy január 16-tól szélessávú vezeték nélküli internet szolgáltatását is bevonja a Sodexo Pass rendszerbe.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.