WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.01.08. 12:11 WiFifalu

Blog egy "másfajta" esélyegyenlőtlenségről

Címkék: kampány videó esélyegyenlőség meh fogyatékos

A Wifi Falu program, illetve az azt elindító Internet Terjesztéséért Alapítvány célja a legszegényebb térségek digitális felzárkóztatása. Közvetlenül nem tartozik a blog témájához, mégis fontosnak tartjuk bemutatni a MeH kampányát, amit a fogyatékkal élők esélyegyenlőségéért folytat.

A kampány részeként több kiváló videóklip (nehéz reklámnak nevezni) is készült.A többi videó és rengeteg más értékes anyag emgtalálható kampány blogján.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.