WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.06.30. 11:16 WiFifalu

Sótlan vidék

Címkék: gazdaság stratégia közigazgatás vidék

 

"Az elkülönülő ágazati gondolkodásmód, a központi közigazgatás által legyártott külön gazdasági-, oktatási-, egészségügyi-, agár-, vidékfejlesztési-, környezeti- és fejlesztéspolitika robbanó elegyet képezett a magyar vidéken. Az EP választásokon már mérhető a magára hagyott, illetve a központi közigazgatás által perifériára sodort vidék válasza. A válasz a kérdéseket nyíltan megfogalmazó harmadik erő felemelése. A kormány által menedzselt központi közigazgatás azonban továbbra is halad az eddig úton."
 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.