WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.12.05. 16:41 WiFifalu

Keresd a szélessávot

Címkék: szélessáv broadband netkávézó internethozzáférés

Széles, széles, de nem mindegy, hogy mennyire és hogy mibe kerül!

A legtöbb internetezőnek nincs meg a szükséges felkészültsége ahhoz, hogy eligazodjon az internetszolgáltatók ajánlatai között. A Szélessáv Alapítvány ingyenes szolgáltatása, a Szélessávkereső segít tájékozódni a jól hangzó, de gyakran trükkösen megfogalmazott ajánlatok között. Az irányítószám, vagy a település/utca beírásával azonnal megtudható, hpgy az adott helyen milyen szolgáltatások érhetők el. (Meglepően sok és gyakran olcsóbbak, mint a sokat reklámozott szolgáltatások.)

A Szélessávkereső használatával azt is pillanatok alatt megtalálhatjuk. hol van hozzánk legközelebb nyilvános internetelérési hely, wifi kapcsolatre alkalmas "hot spot", de tesztelhetjük azt is, hogy a már kinézett netkávézóban elég gyors-e a kapcsolat (nem a pincér, hanem az internet.)

A Szélessávkereső élő szolgáltatás, a benne található információ folyamatosan frissülnek, érdemes időnként újra körülnézni!
 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása