WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.05.28. 09:19 WiFifalu

Együttműködés a dévai Szent Ferenc alapítvánnyal

Címkék: oktatás együttműködés alapítvány bőte csaba

Május elején a Szent Ferenc alapítványnál tettek látogatást a Wifi Falu munkatársai. A Bőjte Csaba (Csaba testvér) alapította és vezette alapítvány munlatársai közel 1500 árva, félárva, illetve családi fészekből kihullott gyermek felkarolását, nevelését végzi Déván, Szászvárosban, Kolozsváron, Szovátán, Petrozsényben, Kovásznán, Nagyszalontán, Torockón, Gyulafehérváron és más településeken.

 

 

 

 

 

 

 

 




(Fotó: FN.hu)

A látogatás során megállapodás született arról, hogy június közepén Nyírő András egy hetet tölt Erdélyben Csaba testvérrel, ahol meglátogatnak több települést és  a Szent Ferenc alapítvány vezetőivel  egyeztetnek a további együttműködés kereteiről.

Július elején Csaba testvér látogat Baranyába, ahol megte- kinti az egyik Wifi Falut.

Augusztus közepén a Wifi Falu munkatársai egy hetes internetes tábort szerveznek Déván, harminc gyerek részére.

 


Kapcsolódó oldalak:

A Szent Ferenc alapítvány honlapja
Böjte Csabáról a Wikipédián
A FigyelőNet cikke

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osyna 2009.06.22. 14:48:12

Csak a rend kedvéért: Böjte Csaba.
Üdv/OSYNA
süti beállítások módosítása