WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2008.10.27. 00:01 WiFifalu

Száz fölött!

 Úgy vágtunk neki az ősznek, hogy már száznál több településen volt elérhető a WiFi Falu által kínált nethozzáférés. Szeptember elejére egészen pontosan 102 faluba jutottunk el szolgáltatásunkkal:

 A térképen a különböző színek azt jelölik, hogy melyik faluban hány háztartás csatlakozott a programunkhoz (0-10 végpont: piros, 11-20 végpont: kék, 21-30 végpont: zöld, 31- végpont: sárga). Mint látható, a legtöbb faluban 11 és 20 közé esik az általunk nyújtott hozzáféréssel internetező családok száma, egy-egy adó átlagosan 12 családot szolgál ki (vannak olyan falvak, ahol egynél több adót kellett kihelyeznünk, így összesen 126 adóval szolgáljuk ki a 102 települést).

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wegi 2008.11.25. 19:00:42

ha publikus melyik az az öt falu, ahol a 31 felett van a gépek száma?
süti beállítások módosítása