WiFi falu

Blog a digitális esélyegyenlőségről, a digitálisan (is) leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatásának lehetőségeiről, a legszegényebbekre is kiterjedő információs társadalomról, az állandó jövedelem és értékes vagyontárgyak nélkül is elérhető mikrohitelezésről. Az Internet Terjesztéséért Alapítvány hivatalos blogja Szerkeszti: Pécsi Ferenc

Pályázati felhívás

Hozzászólások

Blognetwork

Internettel a szegénység felszámolásáért

2009.04.07. 15:32 WiFifalu

Markócon jártunk

Címkék: internet telepítés nyírő markóc

A Wifi Falu csapata  a baranyai Markócon készítette elő a telepítést. Innen küldte Nyírő András az alábbi képes üzenetet:

Markóc, 70 házas kis falu Baranyában. Két héten belül megkezdjük a telepítést, most az adminisztratív ügyeket intéztük el. Itt találkoztunk Fekete Istvánnal, aki Drávapalánkról jött át, a könyveit árulja, szüksége van a pénzre, mert ő is szer3etne internetet otthonra. A teljes Révai lexikont és vagy kétszáz regényt már napok óta hurcolja a kocsija csomagtartójában, még nem talált rá vevőt. A képeket Paksy Zoltán és Török Ferenc készítették.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása